Veel gestelde Vragen

Staat je vraag er niet tussen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Gaat de training ook door als het regent?
Ja, de training gaat ook door bij minder mooi weer, behalve bij onweer of andere gevaarlijke weersomstandigheden. De les wordt dan in overleg verplaatst.
Heb je hier een opleiding voor gevolgd?

Ik gecertificeerd Mind Walk en Reset Walk Trainer/coach doordat ik diverse Mind Walk trainers cursussen heb gevolgd. Voor mijn werk als leidinggevende in het bedrijfsleven heb ik de opleiding Praktisch Leidinggeven gevolgd. Ik blijf mezelf continu ontwikkelen met coachopleidingen en diverse activiteiten om nog meer waarde te kunnen bieden. Mijn passie voor natuur, rust en vertraging komt in de Mind Walk op een natuurlijke bij elkaar.

Hoe lang duurt een wandeling ongeveer?

Mind Walk On en de wandelingen uit de Mind Walk methode duren ongeveer 1,5 uur

Hoe ver lopen we?

We lopen meestal tussen de 3 tot 5 km met stops onderweg waarin we de oefeningen doen.

Ik ben 65+, mag ik mee?
Mind Walk is geschikt voor jong en oud, dus ja oefeningen kunnen op ieder hun eigen niveau meegedaan worden.
Ik kan niet alle lessen meedoen, is dat een probleem?
Een enkele les missen is geen probleem. Je kunt de gemiste les ook inhalen op een andere dag.
Ik woon niet in Oisterwijk maar wil graag meedoen aan een Mind Walk wandeling. Kan ik ergens volgen of er een evenement bij mij in de buurt is?
We starten onze wandelingen meestal vanuit Boscafé de Rode Lelie in Oisterwijk. Het is (met de auto) binnen 20 minuten te bereiken vanuit Tilburg en een half uurtje vanuit ‘s-Hertogenbosch. Als Oisterwijk te ver weg is kijk dan eens op mind-walk.nl  voor een Trainer bij jou in de buurt.
Ik heb een Burn-out, kan ik dan meedoen?
Je kunt dan zeker meedoen! Wandelen in de natuur en onder de mensen komen met oefeningen kan jou helpen in je herstel proces. Ik adviseer je om een proefles te nemen en te kijken/voelen hoe het bevalt. Mocht het te druk zijn met een groep bied ik ook de 1 op 1 mogelijkheid voor Mind Walk of Coaching .
Is het alleen voor vrouwen?
Nee hoor, mannen gaan ook regelmatig mee en vinden het ook prettig om op een andere manier de natuur te beleven, net als vrouwen.
Is het mogelijk om een Mind Walk buiten Oisterwijk te organiseren?
In overleg en bij voldoende deelnemers is dit bespreekbaar, vraag een offerte aan dan laat ik je weten wat de kosten zijn.
Is het mogelijk om mijn hond mee te nemen?
Nee, dat kan niet, dit zou teveel afleiding zijn voor jezelf en voor de groep.
Is Mind Walk geschikt voor bedrijven?
Mind Walk of Reset Walk (coaching teambuilding) is uitermate geschikt voor bedrijven en teams. Vraag een offerte op maat.
Mag ik mijn eigen instrument meenemen naar een wandeling?

In overleg en passend bij het thema is dit bespreekbaar

Moet ik ook op blote voeten mee?

Nee hoor, enkel als jij dat zelf wilt en kunt. We lopen niet op een blote voetenpad maar gewoon op bospaden met alles wat daar op kan liggen.

Mijn conditie is niet heel erg goed, kan ik dan mee?
Ja hoor, meestal kan dat wel. Als je twijfelt kun je een keer een proefles doen zodat je goed weet wat je kunt verwachten.
Voor welke leeftijd is de Mind Walk geschikt?
De Mind Walk is geschikt voor iedereen die open staat voor vertragen en rust, leeftijd is vanaf +- 10 jaar
Wat is het verschil tussen de Mind walk methode en een losse Mind Walk-ON?
De Mind Walk methode is een standaard programma, waarbij we met een vaste groep 10 wandelingen met verschillende thema’s doen. Zo ontstaat er binnen de groep een veilige setting en verbinding. Mind Walk-On zijn eenmalige wandelingen waarbij ik ook verschillende thema’s gebruik. Dit betekend dat er een wisselende groep mensen bij elke wandeling aanwezig kan zijn. Ook daarbij zorg ik uiteraard voor een veilige setting.  
Je kunt je voor Mind Walk-On inschrijven op de beschikbare datums om het eens te proberen of je koopt 3 of meer lessen in een keer tegen een gunstiger tarief. Het is een geschikte eerste stap als je overweegt de Mind Walk Methode te gaan volgen. Het is ook mogelijk hiervoor te kiezen als je de Mind Walk Methode al hebt gevolgd en nog niet wilt stoppen.

Informatieve links

Banner Mind Walk Oisterwijk

Staat je vraag er niet tussen? Vraag het ons!

    Telefoon (*)

    Onderwerp

    (*=verplicht)

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.