Deelnemers over Mind Walk Oisterwijk

Zeer fijne 10 weken mindwalk!

5,0 rating
27 augustus 2020

Fijne, gevarieerde wandelingen in een prachtige omgeving! Ik heb zojuist de laatste van de ’10 weken mindwalk’ gedaan. Elke week een ander thema, elke week een prachtige route met fijne oefeningen. Rob begeleidt je prima, past oefeningen zonodig aan aan je mogelijkheden. Ook veel oog voor de omgeving, echt een aanrader!

Heleen

22 augustus 2020 Mind Walk onthaasten, verbinding en opladen!

4,0 rating
25 augustus 2020

Dichtbij huis kennisgemaakt met Rob en zijn Mind Walk en niet te vergeten zijn intuïtieve blaasinstrumenten en dat allemaal in de prachtige natuur van Oisterwijk.
Wat wil je nog meer?
Uit het denken naar het voelen en beleven.
Wat is je hartenwens? Waar ga je voor?
Dat geeft energie om nieuwe stappen te gaan maken.
Dank je wel Rob!
Toos

Toos

Iedereen en alles mag er zijn. Aanrader!

5,0 rating
14 juli 2020

Een mindful wandeling met Rob is heel fijn en rustgevend. Rob biedt tijdens het wandelen oefeningen aan voor lichaam en geest. Hij doet dit op een heel toegankelijke manier, iedereen en alles mag er zijn. Aanrader!

Patricia Dackus-Wirken

Mensen hebben hier heel veel behoefte aan...

4,0 rating
29 juni 2020

Rob Bekkers is een hele goede trainer en hij doet het gewoon (in beide betekenissen van het woord), dat is inspirerend. Afgelopen week kreeg hij zelfs een hele groep oudere Brabanders aan het mediteren en ademen en bewegen. Prachtig. Mensen hebben hier heel veel behoefte aan en het is fijn dat er meer Mind Walk trainers en trainingen zijn. Ik kom graag een keer meedoen 😉
*Deze review is per E-mail ontvangen

Ellen

Feets walk❣️

4,0 rating
29 juni 2020

Gisteravond mocht ik deelnemen aan een intense ervaring! Een ervaring die voor mij al heel gauw heel natuurlijk voelde. We liepen met een prachtige groep door het bos op onze blote voeten. Een gevoel om letterlijk dichtbij de natuur te staan. We raken soms zo verwijderd van ons moeder – natuur. We deden prachtige oefeningen en er kwamen mooie gesprekken op gang. Heerlijk die denneappeltjes onder je voeten. 😋
*Deze review is per E-mail ontvangen

Deelnemer Mind Walk Oisterwijk

Deel je Mind Walk ervaring met anderen!

Schrijf uw recensie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.