Rob Bekkers, Mind Walk coach

Rob Bekkers

Mind-Walk® Trainer / Coach

Body & Mind Language Trainer / Coach

06-41147903

“Door te luisteren in de natuur leer je loslaten en verbinding met jezelf te maken zodat je in rust, vertrouwen
en openheid verder kunt”

Mind Walk Oisterwijk

Over mij

Mijn naam is Rob Bekkers. Ik wandel en loop hard op blote voeten in de natuur van Oisterwijk, waarbij ik de bamboefluit (shakuhachi) meeneem. Hoe komt dat zo, vraag je je misschien af?

In 2012 heb ik op gewone hardloopschoenen de marathon uitgelopen in Oisterwijk. Hier hield ik een vervelende Achilles-pees blessure aan over die maar niet over wilde gaan. Daardoor ben ik naar alternatieven gaan zoeken. Ik kwam uit bij Barefoot-style lopen, waarbij je schoentjes met hele dunne zool gebruikt, alsof je op blote voeten loopt.

Ik ging steeds meer op blote voeten lopen. Dat geeft een diepe verbinding met de natuur,  waar ik ook graag mediteer met de bamboefluit. Daarnaast beoefen ik yoga. Dit heeft mij persoonlijk veel gebracht en ik deel dit dan ook graag met mensen in mijn eigen kring en in de Mind-Walk® trainingen als gecertificeerd Mind-Walk® Trainer/Coach. En sinds 2023 ook als Body&Mind Language Trainer/Coach.

Mijn doel is om bewustwording en beleving terug te brengen in iemands eigen natuur en de natuur waar in men wandelt of hardloopt.

Mind Sound - Klankbeleving

Ik gebruik Native american flutes, didgeridoo’s, percussie instrumenten, rav-vast drum en klankschalen tijdens de klankbeleving. De verschillende instrumenten geven allemaal hun eigen karakteristieke geluid/trilling aan de omgeving en brengt jou wat nodig is op dat moment. Elke klankbeleving is weer anders, doordat ik op intuïtieve manier (in)speel op wat er nodig is.

Het is mogelijk om dat op een eigen locatie te doen. Ik heb mooie ervaringen met het spelen bij ouderen met dementie, bij een stilte-retreat en individuele klank-belevingen Het is mooi om te zien hoe  mensen hierop hun eigen-wijze op reageren.

Contact

Heb je een vraag of heb je ondanks de informatie op de website meer informatie nodig over een bepaald onderwerp? Aarzel niet om contact met me op te nemen!
Dat kan via het onderstaand contactformulier of via info@mindwalkoisterwijk.nl. Als je liever wilt bellen kan dat op: 06-41147903

Banner Mind Walk Oisterwijk

    Telefoon (*)

    Onderwerp

    (*=verplicht)

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.