Mind Walk 10 weken methode 15-10-2023 tot 28-01-2024

Bij Mind-Walk 10 weken methode® worden invloeden uit diverse stromingen gebruikt als beweegvorm, zoals:

 • Yoga
 • Mindfullness
 • Tai Chi
 • Meditatie
 • Wandeltechnieken

De wandelingen (bewust wandelen) zijn erop gericht om op een ontspannen manier je hoofd leeg te maken, zodat je ruimte creëert voor nieuwe ideeën en gedachten. Dit doen we in 10 trainingen die verschillende thema’s hebben. We gaan van weinig meditatie en veel wandelen in het begin naar meer meditatie op het einde van de 10 trainingen. Je zult je fitter en energieker voelen, zonder intensieve inspanning. Het is een bewezen effectieve manier om je gehele levensstijl positief te beïnvloeden.

Mind-Walk® is gericht op ontspanning, ademhaling, mindfulness en versterken van je spieren/stabiliteit. Wandelen, Yoga en meditatie vormen de basis van de oefeningen die we uitvoeren tijdens een wandeling in de natuur. Hierbij ontstaat er in de vaste groep verbinding en vertrouwen en mag je elkaar ook werkelijk Ont-Moeten op jouw eigen unieke manier.

Bij Mind-Walk® is koffie/thee en lunch voor eigen rekening en op vrijwillige basis na afloop.

Schrijf je direct in via het onderstaand contactformulier:

  Zijn er andere deelnemers die je hierbij wilt aanmelden?
  Nee1234+

  (*=verplicht)

  Datum

  okt 15 2023
  Expired!

  Tijd

  09:30 - 11:00

  Locatie

  Boscafé De Rode Lelie
  Adervendreef 4a, 5062 SB Oisterwijk

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.