Nieuwsbrief Mei 2024

Beste mensen,

 

Het is al weer een tijd geleden dat ik iets van mijzelf heb laten horen. Ik heb met Mind Walk Oisterwijk niet stil gezeten. Er komen weer aanvragen voor Mind Walk, de eerst volgende Mind Walk is op 17 mei aanstaande om 9:30 uur. Heerlijk ontspannen tijdens een wandeling in de natuur, vertragen met oefeningen uit yoga, mindfulness en meditatie.

Dit jaar is ook Mind Sound opgestart. Mind Sound is een heerlijke ontspannende Klankbeleving/healing met diverse instrumenten waaronder didgeridoo, Native American flutes, klankschalen, een gong en nog veel meer. Je hoeft alleen maar te gaan liggen en de klanken over je heen te laten komen. Op 17 mei van 19:30 tot 21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur) is de eerstvolgende Mind Sound bij Hippodroom te Oisterwijk. Inschrijven is nog mogelijk.

En wist je dat ik ook 1 op 1 sessies of 1 op 2 sessies Mind Sound geef bij mij thuis? Hierbij werk ik meer individueel met de instrumenten op een persoonlijke manier waarbij je heerlijk kunt ontspannen en de geluiden/trillingen nog dieper gaat ervaren. Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water en water wordt door trillingen van de instrumenten in beweging gebracht. Deze Mind Sound sessies zijn te boeken op afspraak.

 

Ondertussen ben ik ook afgestudeerd als Body & Mind Language coach/trainer, waarbij ik coach vanuit lichaamstaal en ben ik een mooie samenwerking aangegaan met trainer Brigitte Jentjens, die zich heeft gespecialiseerd in stem waarbij we Body & Mind Language combineren met klank van de instrumenten en stem.

Ons programma heet “Finding your Voice” en staat gepland op 6 juli 2024 in het mooie Otterlo op de Veluwe als een dag-retreat. Voor meer informatie, bliss.findingyourvoice@gmail.com

Verder lopen er nog enkele mooie samenwerkingen:

– 1 en 2 juni 2024, evenement met Jeany Hendriks. (2) Into the Summer🏵️ | Facebook

– 27 juni 2024, evenement met Pauline Scherpenhuysen van Innatuuryoga, een yoga en Mind sound beleving te Apeldoorn.Outdoor yoga en klankmeditatie in Apeldoorn – InNatuur yoga

-29 juni 2024, evenement met Donate van Let’s Yoga Oisterwijk. (1) Yoga & Handpan (Oisterwijkse bossen) | Facebook

– 8 juli 2024, Bloembeleving en Mind sound met Bloemen van Sas te Oisterwijk. Bloem & Klankbeleving (bloemenvansas.nl)

Check ook mijn agenda voor andere data op:

Agenda – Mind Walk Oisterwijk

Met vriendelijke groet,

Rob Bekkers, Mind Walk Oisterwijk

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.